Karamel-zeezout heeft het land en al het voedsel overgenomen. Voor de één een feest (want lekker) maar voor de ander een regelrechte nachtmerrie (want vies). Bij wel karamel-zeezout-team hoor jij? Deze Twitteraars hebben er in ieder geval een duidelijke mening over.
1. Het begon allemaal een paar jaar geleden.
Waarom besloten we in 2016 ook alweer met z’n allen dat karamel zeezout lekker is?
— Quinten 🩸(Studie Mindset) (@quintenser) May 21, 2021
2. En nu liggen de winkels er vol mee.
De verkaramel-zeezoutisering van de samenleving, stroopwafeleditie: mini, met roomboter, minder suiker, karamel, honing, sinaasappel, chocolade, dark roast, banaan-karamel, lavendel-zwarte peper, speculaas, mango-chili en natuurlijk karamel-zeezout.
Rot toch op, zeg. pic.twitter.com/7p3FZfHf92— Sanne Windey (@SanneWindey) August 27, 2019
3. Maar we hebben nog geen schuldige kunnen aanwijzen.
ik ben dus echt volledig tegen alles wat opeens een “zeezout met karamel” versie heeft
wie heeft die hype bedacht?
— 🌎 (@kaIiopi) December 6, 2018
4. Zou het Tony zijn?
Heb al een week lang een onaangebroken reep Tony zeezout karamel in de kast liggen. Dit is toch wel de grootste prestatie van 2020 tot nu toe.
— GlennAnthonie (@GlennAnthonie) February 7, 2020
5. Terwijl alleen caramel genoeg zou zijn.
Vraagje:
Waarom is tegenwoordig ALLES met caramel/zeezout????
Ik wil graag alleen caramel. Geen zeezout. Die combi vind ik VIES.— SUuZ (@IslandqueeenB) October 17, 2019
6. Sommigen krijgen het echt niet weg.
Jongste dochter (4) was met moeder boodschappen doen.
Kwam thuis met een verrassing voor me. Een chocoladeletter P, van pappa. Van haar eigen zakgeld.Het was er eentje met karamel en zeezout.
Ze heeft nu drie weken huisarrest. Dit soort dingen moet je direct de kop indrukken.
— Svennus J. Max (@SvensTweet) December 7, 2018
7. Vreemd is dat.
Wat grappig is aan de caramel-zeezout pepernoot is dat ie heel goor is als je er maar een of twee neemt, terwijl je waanzinnig misselijk wordt als je de hele zak leegvreet.
— Simon Hendriksen (@SimonHendriksen) November 9, 2020
8. Al klinkt dit best lekker.
Zijn er al oliebollen met caramel zeezout?
— mafchauffeur 🛒🍒 (@mafchauffeur) December 30, 2021
9. Maar deze mogen ze overslaan.
Het wachten is op een rookworst met zeezout-caramel.
— Japke-d. Bouma (@Japked) December 2, 2018
10. LEVERWORST??
"Papa, bestaat er ook léverworst met caramel en zeezout?"
– niet dat ik weet, hoezo?
"Nou ja ze stoppen het tegenwoordig bijna overal in, lijkt het wel"#divadingen
— mafchauffeur 🛒🍒 (@mafchauffeur) March 2, 2019
11. Kunnen we al afronden?
Kan een of ander levensmiddelenmerk misschien een 'pizza caramel zeezout' lanceren, want dan is die trend eindelijk ook rond.
— Rianne Meijer (@globalistaa) November 13, 2018
12. Maar hoe zal de toekomst eruit zien?
Het is 2025 in de stroopwafelwinkel. De keuze tussen karamel-zeezout, karamel-himalayazout, karamel-maggiblokje, karamel-gedroogdvoetballerszweet (ajax), karamel-gedroogdvoetballerszweet (feyenoord-spartacombinatie2020) en de limited edition karamel-dumoulinzweet blijkt lastig.
— Marcel Steeman (@msteeman) September 12, 2018
13. Oh nee toch…
Het is 2032. Mitchel schept nog wat extra karamel-zeezout-jus over z’n karamel-zeezoutstamppot en snijdt een flink stuk van de karamel-zeezoutrookworst af. Smullen!
— Gosse Bouma 📷 (@Gosserd) November 15, 2018
14. Of staan we mooi voor gek?
Als je in oude kookboeken leest, dan lach je je suf over welke malle gedateerde smaken men destijds massaal je van het vond. Maar… over welke smaaksenatie zullen ze ons over twintig jaar uitlachen? Ik zet mijn geld op caramel-zeezout.
— Oscar (@OscarKocken) August 2, 2019
15. Dat zou genant zijn zeg.
Ik vrees dat we over tienduizend jaar in de geologie bekend zullen staan als het karamel-zeezout tijdperk.
— Mark Traa (@marktraa) December 23, 2019
16. Weg ermee dus!
Gemeente Haarlem strooit weg met karamel-zeezout https://t.co/8ylNbYnuZM
— De Speld (@DeSpeld) January 16, 2021