Nederland is toch wel hét broodland. Het staat iedere dag weer op het menu. Met zoet, hartig of zelfs zónder beleg. In een trommeltje, strak verpakt in aluminiumfolie of we smeren het lekker vers. En kennelijk vergeten we soms wat er eigenlijk allemaal op kan. Laat je inspireren door dit ‘lekkere’ lijstje!
1. De vraag stellen is 'm beantwoorden!
Ik vind dat smeerkaas toch echt tot de categorie “vergeten broodbeleg “ hoort , en het is zo lekker! Wat is volgens u vergeten broodbeleg?
2. Smaken blijken enorm te verschillen.
@zaagvis Terecht vergeten, imho.
3. Veel mensen vergeten kokosbrood.
@zaagvis Kokosbrood!
4. Ojaaa!
@zaagvis Appelstroop
5. Al dan niet gestampt.
@zaagvis Muisjes.....
6. Nog nóóit van gehoord, zelfs.
@zaagvis Bebogeen.
7. Heftige combi wel.
@zaagvis Vet van uitgebakken gerookt spek met suiker. Liefst op stevig donker brood.
8. Waarom zit dit niet samen in een potje?
@zaagvis Pindakaas met hagelslag
9. Heeeerlijk!
@zaagvis Een speculaasje op brood, een echte traktatie
10. Smaken verschillen én veranderen kennelijk.
@zaagvis Theeworst…. Vond dat vroeger echt lekker, nu ga ik bij de geur al bijna over mijn nek 🤣
11. Zie je.
@zaagvis Had er mooie herinneringen aan, maar blijkbaar is mijn smaak veranderd.
12. Toch leuk geprobeerd.
@zaagvis Mijn moeder mengde spekvet met stroop..... stroopjesvet noemde we het en we vonden het lekker. Paar jaar geleden zelf eens gemaakt en ja hoor..... niet te vreten.
13. En wat te denken van balkenbrij?
@zaagvis Bloedworst
14. Ieeeeh!
@zaagvis Zure zult
15. Met recht wéér vergeten broodbeleg.
@zaagvis Haring in tomatensaus. En dan haal ik het weer eens en blijft het weken in de voorraadkast liggen omdat ik er niet aan denk...