Oh, wat een verrassing, weer een nieuwe karamel-zeezout variant! Alsof we er nog niet genoeg van hadden – het is nu zelfs in onze tandpasta te vinden. Nederland is duidelijk verslaafd aan die goddelijke combinatie van suiker en zout, alsof het de enige smaak ter wereld is.
1. Wat is dit nou weer?
Voedselfabrikanten hebben inmiddels zeven dronken apen met kaartjes met willekeurige woorden op de productinnovatieafdeling in dienst genomen. Dit land vercaramelzeezoutiseert langzaam maar gestaag.
2. Duurt niet lang meer.
Het wachten is op een rookworst met zeezout-caramel.
3. Niet doen gewoon.
Jongste dochter (4) was met moeder boodschappen doen. Kwam thuis met een verrassing voor me. Een chocoladeletter P, van pappa. Van haar eigen zakgeld. Het was er eentje met karamel en zeezout. Ze heeft nu drie weken huisarrest. Dit soort dingen moet je direct de kop indrukken.
4. Het was maar een grapje.
Karamel-zeezout. De bedenker er van is inmiddels ondergedoken en liet mij via een beveiligde lijn weten: “HET WAS EEN GRAPJE! ZEG ZE DAT HET EEN GRAPJE WAS!”
5. Wedden, dit jaar komen ze caramel zeestrooizout.
Valt me tegen trouwens dat Rijkswaterstaat deze winter nog geen karamel-strooizout heeft.
6. Overal truffel.
Truffel is het nieuwe caramel-zeezout.
7. Dan lijkt het misschien nog wat.
Misschien dat we toch nog een beetje van al dat stikstof kunnen genieten als we er een caramel-zeezout smaakje aan geven.
8. Ja joh, dan mag het allemaal.
Of ik zojuist een hele reep tony chocolonely caramel zeezout heb opgegeten.....misschien🫣 Maar ik heb net gesport dus dan is het weer in balans toch? 🤷🏼♀️😂
9. Ineens is alles met biet.
Ik zie alleen nog maar recepten met biet. Carpaccio van biet, pulled biet, bietenmousse, bietensalade, parfait van biet, caramel zeezout biet, bietenrisotto, bietenbier. Beat it, met je biet, tijd voor een bietendiscussie.
10. Het moet niet gekker worden.
What the actual fuck
11. Bestaat gewone koffie nog wel?
"Voor mij een mokka chocolade marshmallow sprinkles caramel met zeezout koffie aub"
12. Sommige mensen houden toch echt van caramel zeezout.
Caramel-zeezout in chcolade is als Joppiesaus in een goed restaurant.
13. Elke keer wat nieuws.
De feta-spinazie borek is wel een beetje de truffelmayonaise van het caramel-zeezout aan het worden geloof ik hè?